NYINKOMNA BILAR I LAGER

Kümmerling Bil

VI KÖPER DIN BIL

Du kommer till vår försäljningslokal där vi utför en genomgående kontroll av bilen. Därefter värderar vi bilen och kommer fram till ett marknadsenligt pris, för att sedan teckna ett avtal med dig som kund. Din trygghet kommer av att vi tar hand om hela affären, från rekonditionering till avslut av affären. Kontakta oss redan idag om du har en bil som du tror vi skulle vara intresserade av.

FÖRSÄLJNINGSUPPDRAG

Vi hjälper dig att sälja din bil. Din trygghet är att vi tar hand om hela affären, från värdering till avslut och leverans. Först utför vi en noggrann kontroll av bilen. Därefter värderar vi den och kommer fram till ett marknadsenligt pris, för att sedan teckna ett avtal om försäljningsuppdraget med dig.

I vårt erbjudande ingår professionell rekonditionering, fotografering, varudeklaration och marknadsföring. Om du bor inom Stockholm kan vi också hämta din bil utan extra kostnad.

FINANSIERING & GARANTI

Hos oss kan du givetvis finansiera ditt bilköp. Vi samarbetar med Santander Consumer Bank, marknadens ledande aktör inom bilfinansiering. Lånet är skräddarsytt för just din bilaffär och vi ordnar med det snabbt och smidigt, på plats här hos oss.

På Kümmerling Bil ser vi också till att du har den där lilla extra tryggheten i bilägandet genom att erbjuda en garantiförsäkring för din bil. Du kan även teckna förlängt försäkringsskydd på din nybils-/fabriksgaranti direkt genom oss.

DÄRFÖR SKA DU VÄLJA OSS

Att köpa en bil hos oss på Kümmerling Bil ska ge den där sköna känslan av att ha gjort en bra affär. Vi har alltid fräscha, nyrekonditionerade bilar som är fullt genomgångna och varudeklarerade.

VÅRA SAMARBETSPARTNERS

SÄLJ DIN BIL TILL OSS

Kostnadsfri bilvärdering

ÖPPETTIDER

MÅNDAG – FREDAG

12:00 – 18:00

LÖRDAG

11:00 – 15:00

SÖNDAG

11:00 – 15:00