OM KÜMMERLING BIL

Vi älskar vårt jobb och vårt mål är att du som kund ska vara 100 procent nöjd

 Välkommen till vår anläggning i Handen, strax söder om Stockholm. Här hittar du välvårdade begagnade bilar med bra tilläggserbjudanden som till exempel garanti och konkurrenskraftiga finansieringsalternativ. Vi har också riktigt bra erbjudanden på däckhotell.

VÅRT ERBJUDANDE

Kümmerling Bil erbjuder konkurrenskraftiga priser och hög servicenivå till våra kunder. Vi köper och säljer begagnade bilar och är fokuserade på att leverera högkvalitativa produkter. Vi köper gärna din bil och ordnar med värdering, rekonditionering och även upphämtning av bilen inom Stockholm.

Vår anläggning erbjuder bilvård och vi har riktigt bra priser på däckhotell. Vi vill vara En komplett bilhandel som speglar vår passion för fina och välvårdade bilar. Och allt som hör därtill.

VARFÖR VÄLJA OSS?

Att köpa en bil hos oss på Kümmerling Bil ska ge den där sköna känslan av att ha gjort en bra affär. Det kanske inte alltid innebär det absolut lägsta listpriset men då vi har som mål att ha hundra procent nöjda kunder ska det alltid innebära en fräsch, nyrekonditionerad bil som är fullt genomgången och varudeklarerad. En bilaffär med bra tilläggserbjudanden som till exempel garanti och konkurrenskraftiga finansieringsalternativ. Bra priser på eventuella tillbehör som exempelvis nya vinterhjul och däckhotell. Att helheten i ditt bilköp och vår service gör att du som kund känner dig riktigt nöjd.
DÄRFÖR SKA DU VÄLJA OSS

Att köpa en bil hos oss på Kümmerling Bil ska ge den där sköna känslan av att ha gjort en bra affär. Vi har alltid fräscha, nyrekonditionerade bilar som är fullt genomgångna och varudeklarerade.

SÄLJ DIN BIL TILL OSS

Kostnadsfri bilvärdering

ÖPPETTIDER

MÅNDAG – FREDAG

12:00 – 18:00

LÖRDAG

11:00 – 15:00

SÖNDAG

11:00 – 15:00