VI KÖPER DIN BIL

Dags att sälja bilen?
Välkommen till oss för en trygg och enkel affär!

När du vill sälja din bil gör vi en kostnadsfri värdering och undersöker din bil så att vi kommer fram till ett rättvisande pris. Börja med att fylla i formuläret och efter det finns det två sätt att sälja och du väljer själv hur du vill gå tillväga. Läs mer nedan.

* Kampanj, Nespresso avser inköp av bil motsvarande ett marknadsvärde av minst 10.000 kronor. Bilen skall vara godkänd igenom besiktningen och uppfylla de krav en varudeklaration innehåller. Begränsat antal kapselmaskiner.

Snabbt, smidigt, tryggt och enkelt!

  • Du lämnar din bil hos oss och får betalt direkt. Det passar dig som redan har en ny bil och som vill att vi tar hand om hela försäljningen

  • Du äger bilen tills vi har hittat en köpare. När vi har en intresserad köpare förmedlar vi ett bud som du får ta ställning till. Upplägget passar dig som behöver din bil tills den är såld

  • När du säljer din bil genom oss står vi som säljare mot köparen, så det är vi som ansvarar för garantier och reklamationer. Vi sköter även annonsering, administration som hör till försäljningen och ser till att betalningen sker tryggt och enligt överenskommelse.

Vänligen fyll i formuläret!

DÄRFÖR SKA DU VÄLJA OSS

Att köpa en bil hos oss på Kümmerling Bil ska ge den där sköna känslan av att ha gjort en bra affär. Vi har alltid fräscha, nyrekonditionerade bilar som är fullt genomgångna och varudeklarerade.

SÄLJ DIN BIL TILL OSS

Kostnadsfri bilvärdering

ÖPPETTIDER

MÅNDAG – FREDAG

12:00 – 18:00

LÖRDAG

11:00 – 15:00

SÖNDAG

11:00 – 15:00