FINANS & GARANTI

BILFINANS

Med Santander Consumer Banks billån kan du känna dig trygg. Lånet är skräddarsytt just för dig och din bil. Kreditbeskedet får du på ett par minuter, direkt i bilhallen.

  • Betala endast 20 % kontant och behåll mer av ditt sparande.
  • Slipp ta av ditt låneutrymme i ”husbanken”.
  • Ingen kostnad för att lösa lånet i förtid.
  • Låneskydd ingår i tre månader.

Hos oss får du alltid en betalningsplan som gör att du betalar av lånet i rätt takt. På det sättet står du inte med ett för stort lån den dag som du vill sälja bilen.

GARANTI

Dagens fordon innehåller avancerad teknik med en stor mängd mekaniska och elektroniska komponenter. Du som fordonsägare kan på ett enkelt sätt försäkra dig mot oförutsedda skadekostnader på ditt fordon genom att teckna en garantiförsäkring för din bil.

På Kümmerling Bil hjälper vi dig att välja rätt produkt för just din bil och ser till att du har den där lilla extra tryggheten i bilägandet. Du kan även teckna förlängt försäkringsskydd på din nybils-/fabriksgaranti direkt genom oss.

DÄRFÖR SKA DU VÄLJA OSS

Att köpa en bil hos oss på Kümmerling Bil ska ge den där sköna känslan av att ha gjort en bra affär. Vi har alltid fräscha, nyrekonditionerade bilar som är fullt genomgångna och varudeklarerade.

WordPress Theme built by Shufflehound. © 2020 KÜMMERLING BIL AB | ALLA RÄTTIGHETER  Designad av Nextlease