OM KÜMMERLING BIL

Vi älskar vårt jobb och vårt mål är att du som kund ska vara 100 procent nöjd

Välkommen till vår anläggning i Handen in södra Stockholm. Här finner du välbevarade begagnade bilar med attraktiva tillval som försäkring och garanti med generösa villkor. Samt finansieringsalternativ som passar dig och din plånbok.

Personal

VÅRT ERBJUDANDE

Kümmerling Bil erbjuder konkurrenskraftiga priser och hög servicenivå till våra kunder. Vi köper och säljer begagnade bilar och är fokuserade på att leverera högkvalitativa produkter. Vi köper gärna din bil och ordnar med värdering, rekonditionering och även upphämtning av bilen inom Stockholm.

Vi vill vara En komplett bilhandel som speglar vår passion för fina och välvårdade bilar. Och allt som hör därtill.

VARFÖR VÄLJA OSS?

Att köpa en bil hos oss på Kümmerling Bil ska ge den där sköna känslan av att ha gjort en bra affär. Det kanske inte alltid innebär det absolut lägsta listpriset men då vi har som mål att ha hundra procent nöjda kunder ska det alltid innebära en fräsch, nyrekonditionerad bil som är fullt genomgången och varudeklarerad. En bilaffär med bra tilläggserbjudanden som till exempel garanti och konkurrenskraftiga finansieringsalternativ. Bra priser på eventuella tillbehör som exempelvis nya vinterhjul och däckhotell. Att helheten i ditt bilköp och vår service gör att du som kund känner dig riktigt nöjd.

WordPress Theme built by Shufflehound. © 2020 KÜMMERLING BIL AB | ALLA RÄTTIGHETER  Designad av Nextlease