VÅRA PARTNERS

Våra partners

Vi har med omsorg valt ut de främsta aktörer inom samtliga steg av bilägande.
Genom våra sammarbetspartners kan vi erbjuda effektiva och smidiga lösningar från bilfinansiering, försäkring till ägarbyte digitalt,
för att du som kund ska känna den maximala tryggheten vid bilköp hos oss.

Garanti Direkt/Solid

GarantiDirekt har Sveriges effektivaste garantikoncept och arbetar huvudsakligen med fordonsrelaterade produkter. GarantiDirekt har branschens längsta sammanlagda erfarenhet och det borgar för stabila långsiktiga lösningar. GarantiDirekt har marknadens bredaste utbud med allt från begagnatgarantier till förlängd nybilsgaranti. GarantiDirekt är ett varumärke under Solid Försäkring AB

Solid Försäkring

Solid Försäkring är Sveriges ledande försäkringsbolag inom specialiserade försäkringar.

Solid Försäkring har lång erfarenhet av garantilösningar genom varumärket GarantiDirekt.

Nordea Finans

Framgången bygger på vår gedigna kompetens och erfarenhet samt ett nära samarbete med Nordeas kontor och våra samarbetspartners.

Nordea Finans finns idag i Danmark, Finland och Norge, vilket ger oss goda möjligheter att erbjuda såväl lokala som globala finansieringslösningar. Tillsammans är vi norra Europas största finansbolag.

Vårt erbjudande 
Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter och helhetslösningar som gör att våra kunder kan

  • finansiera sina investeringar:
  • öka cash-flow
  • öka försäljning och kundlojalitet.

Några exempel på produkter är: leasing, avbetalning, fakturabelåning, kontraktsbelåning och kort- och konsumentkrediter. Vi erbjuder också helhetslösningar inom finansiering och administration av tjänstebilar och asset lifecycle management.

Nordea Finans Sverige är ett helägt dotterbolag till Nordea Bank.

My Money

På My Money är vi specialister inom finansiering och service. Vi tror stenhårt på att man skall kunna välja själv hur och när man skall betala när man gör en av de stora investeringar som dyker upp under livet gång. Snabb, Smidig, Säker hantering och en personlig service på en nivå högt över vad du är van vid.

TKBM Entreprenad

TKBM Entreprenad AB startades 2006 och har under åren utvecklats till ett stabilt och kompetent entreprenadbolag. Bolaget ägs idag av Conny Söderholm och Jesper Lidén Söderholm, som båda har mycket god yrkeskompetens och närvaro i företaget.  Tillsammans har de över 35 år i branschen och håller sig ständigt uppdaterade inom området.

Med stora resurser servar vi våra kunder som främst återfinns inom bygg- och anläggningssektorn. Vår verksamhet består i huvudsak av maskintjänster innefattande maskiner med förare samt bemanning för bygg – och markarbeten. Maskinparken består av olika entreprenadmaskiner såsom hjul- och bandgrävmaskiner, teleskopmaskiner, hjullastare samt entreprenadmaskiner i olika storlekar.

Nextlease

Nextlease är vår IT-partner. Dom har byggt vår hemsida och deras system OST (Online Sales Tool) gör det möjligt för alla våra kunder att tryggt och enkelt beställa en bil online, dygnet runt.

TryggaMil Försäkring – kommunikation i era egna kanaler

När du köper bil hos oss ingår alltid två veckors försäkring utan kostnad, direkt vid köpet. Vi samarbetar med Trygg-Hansa och du får TryggaMil Försäkring, med extra fördelar för dig som köper din bil genom oss.

Inom några dagar får du automatiskt ett erbjudande om att fortsätta med försäkringen. Du får 20 procent rabatt första året.

Fråga din säljare om TryggaMil Försäkring.

I samarbete med Trygg-Hansa alt vår logo

I listan i presentationen av bilen:

  • 2 veckor TryggaMil Försäkring utan kostnad.

I brödtexten i presentationen av bilen:

När du köper denna bil ingår två veckor TryggaMil Försäkring från Trygg-Hansa. Inom några dagar får du erbjudande om att fortsätta med hela 20 procent rabatt första året.

ByggEffekt

Byggeffekt är ett certifierat företag som erbjuder helhetslösningar inom bygg och badrum. Byggeffekt Sverige AB är ett väletablerat företag som är verksamma i Stockholm. Vi arbetar mot oss privatpersoner och företag. Byggeffekt Sverige AB har stor stor kompetens och lång branscherfarenhet inom bygg och badrum. Vår samlade erfarenhet innebär att vi kan hjälpa kunder med en helhetslösning. Att vi kan ansvara för hela renoveringsprocessen gör en eventuell ombyggnation mycket smidigare och tryggare för våra kunder och även för oss.

Torvalla Bil

Torvalla Bil är ett familjeföretag med 40års erfarenhet inom bilbranschen.
Vi är idag etablerade på fyra orter i Stockholm: Albyberg, Haninge, Sätra & Värmdö.Som auktoriserad återförsäljare och serviceverkstad för 7st bilmärken inom koncernen är vår personal certifierad och utbildad för att ge både dig och din bil rätt service. Vår affärsidé är att vara det trygga och personliga bilföretaget som erbjuder kompletta lösningar för våra kunder med alla tjänster inom bilförsäljning och eftermarknad.För oss som arbetsgivare är det viktigt att vara en attraktiv och positiv arbetsplats som utvecklas och drivs genom våra 4: kärnvärden: Tydlighet | Trygghet | Effektivitet | Personligt

Folksam

Vi har försäkrat bilar sedan 1925 och har i dag mer än 900 000 bilar trygga hos oss – varje år tar vi hand om ungefär 170.000 trafikskador. Vårt jobb är att skapa trygghet för våra kunder när det kommer till bilägande. På så sätt skapar vi samtidigt trygghet i samhället i stort. Vår verksamhet utgår från vår vision, att våra kunder är våra ägare och att hållbarhet är en god affär.

ColorGlo

ColorGlo tillhandahåller endast tjänsterna för reparationer. Alla landets specialister är utbildade att reparera enligt decenniers väl utprovade metoder så det blir en både hållbar och ”osynlig” lagning med full funktionalitet. Colorglo är en växande och vital organisation med verkstäder på många ställen i Sverige. Vi är på god väg att bli rikstäckande. I världen finns vi i alla världsdelar.
ColorGlo Nacka / Värmdö arbetar mobilt. Vi utför reparationerna hos dig.

WordPress Theme built by Shufflehound. © 2020 KÜMMERLING BIL AB | ALLA RÄTTIGHETER  Designad av Nextlease